Retourneren en ruilen

Voldoet je bestelling niet aan je verwachtingen? Retourneren is bij ons geen probleem. Sale artikelen mogen niet geretourneerd worden, omruilen voor een andere maat mag wel, mits op voorraad. 

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil zenden en de reden van retour middels een e-mail naar info@lilieskids.nl met als onderwerp ''Retourzending [ordernummer]''. Hierna krijg je van ons retour instructies zodat je jouw pakketje weer in orginele staat kunt terugsturen. 

Let op: Wij accepteren alleen ongedragen, ongebruikte retourzendingen. Vanwege hygiënische redenen is het niet mogelijk om speentjes, bijtringen/bijtspeelgoed, speenkoorden en alle artikelen onder de categorie ´eten en drinken´ te retourneren. 

De kosten voor het terug sturen zijn voor eigen rekening. Doe dit echter altijd nádat je je retour hebt aangemeld via de mail, want je ontvangt van ons een retourlabel. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.

 

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Stuur het product terug en geef op een briefje of op het retourformulier aan voor welk product / maat je het wilt ruilen. De verzendkosten voor het terugsturen betaal je zelf, wij betalen de verzendkosten voor het toesturen van het nieuwe product.

x