Over Lilies Kids

 

In 2020 opende wij de digitale deuren van onze baby- en kinderwinkel Lilies Kids.nl

Lilies Kids is hét adres voor unieke items en voor de hipste kleding van je kindje. We hebben unieke kleding voor jongens en meisjes, accessoires voor de kinder- of babykamer, kraamcadeaus, hydrofiele doeken, verzorgingsartikelen en houten speelgoed. 

Lilies Kids staat voor schattig en stoer, uniek, de allerbeste kwaliteit en niet geheel onbelangrijk, de fijnste items voor je kindje. We hebben een mix van verschillende merken, merken die bijna nergens anders en exclusief bij Lilies Kids te verkrijgen zijn!

Je kunt bij ons ook terecht voor unieke toffe kraamcadeaus, wij pakken alles super leuk voor je in! Denk bijvoorbeeld aan houten speelgoed, hydrofiele doeken of een cadeaubon! Ook super leuk voor feestdagen zoals Sinterklaas of Kerstmis, of verjaardagen 

Bij Lilies Kids vinden wij het ook erg belangrijk dat producten duurzaam zijn. Bijna alle kleding is handgemaakt van 100% katoen of linnen. Wij geven veel om alles wat met de hand wordt gemaakt, omdat wij hiermee de kwaliteit goed kunnen waarborgen en geen massa productie willen. Zelfs onze houten speelgoed wordt met de handgemaakt tot in ieder detail! 

Wij hebben daarnaast kennis van zaken, omdat we zelf als moeder het beste willen voor ons eigen kindje, maar ook voor alle andere kindjes. Daarnaast vinden wij service ook erg belangrijk! Mocht er iets niet naar wens zijn, geen probleem, wij lossen het voor je op!  

Heb je hulp nodig om de juiste maat te kiezen of twijfel je over iets? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder! 

Onze collectie bestaat uit jongens en meisjes kleding, unisex kleding, newborn kleding, hydrofiele doeken, hoeslakens, speendoekjes, BIBS speentjes, barnsteen armbandjes, slabbetjes, bijtringen, sippy cups, mushie stapeltorens, houten speelgoed en tassen. 

Wil je op de hoogte blijven van leuke aanbiedingen, inspiratie opdoen of leuke tips ontvangen volg Lilies Kids dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!